final9.jpg

Neem verantwoordelijkheid voor jouw geluk

GRATIS Inzicht Sessie

Waar beginnen?

Behoefte om even te sparren? Dat het anders moet is duidelijk, maar waar te beginnen?

In een korte tijd krijg jij inzicht in jezelf en de mogelijkheden voor jou.

BOOST

 Sessie

Ontdek waar jij voor leeft.

Wat zijn jouw persoonlijke waarden? Wat is voor jou ECHT belangrijk en vanuit welke overtuigingen maak jij nu je keuzes?

Ik neem je mee op reis naar je onderbewuste, vanuit daar gaan we de lagen van een ui pellen en ontdekken wat de onderste laag is: wat wil je ECHT?

 

Deze sessie is voor jou als:

- Je veel met persoonlijke ontwikkeling bezig bent, maar even een duwtje in de juiste richting nodig hebt.

- Je interesse hebt in een traject, maar eerst een keer wil proeven hoe het is om door mij gecoacht te worden.

Prijs: 150€ incl. BTW

(zakelijke prijs ex. BTW)

Carrière

 TRAJECT

Ontdek jezelf opnieuw en welke carrière bij jou past!


Ik begeleid je op deze reis naar jezelf! We gaan praktisch aan de slag, zowel tijdens de sessies als thuis. Naast de 1:1 sessies ga je zelf ook hard aan het werk. Ik begeleid je, inspireer je, motiveer je en ik houd een spiegel voor. Ik laat je zien wat je zelf niet ziet.


Ben jij er klaar voor om eindelijk te gaan voor een carrière waar je volledig in je kracht staat?

 

Steven

Danielle is heel begripvol, een hele goede luisteraar en legt op het juist moment de vinger op de zere plek. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen om mij te helpen verder te komen.
Het is fijn om met iemand te zitten die objectief naar me luistert en aantuurt op datgene wat ik zélf zeg, dit was echt een openbaring. Dat iemand je aanstuurt in je eigen gedachten en vooral ook je mindfucks, waardoor je jezelf nog beter leert kennen, is life changing geweest. Als je vast zit in je eigen hopes and dreams en je weet niet meer welke kant je op moet, dan kan dit traject je echt verder helpen om hieruit te komen en op zoek te gaan naar een volgende stap.

Lize

De coaching van Danielle is als een cadeautje voor mijzelf. 

Ik dacht altijd alles wel zelf op te lossen, toch liep ik ook al jaren tegen het zelfde probleem aan.

Ik besloot, -licht sceptisch-, er toch voor te gaan. Dit bleek na 1 sessie al de goede keuze. De ontspannen setting geeft me vertrouwen en met haar heldere vraagstelling komt Danielle snel tot een kern. Ze heeft het talent om gedachten en gewoonten inzichtelijk te maken waardoor ik vrijwel direct aan de slag kon met bepaalde knelpunten in mijn dagelijkse leven.

Met nog 2 sessies voor de boeg verheug ik me er nu al op de goals waaraan we werken ook echt in de praktijk te gaan brengen.

Marta

De positieve energie die je overbrengt hielp mij om weer in mezelf te geloven. Je hebt me het duwtje gegeven dat ik nodig had. Je geeft vertrouwen, bent empathisch en bent heel respectvol. Bedankt voor alles Danielle, je hebt veel impact gemaakt.

Neus

Ik wist niet hoe ver ik van mezelf af stond. Ik ontdekte dat ik helemaal niet naar mezelf luisterde, ik heb mezelf herpakt en hervond opnieuw mijn waarden en passies.
Danielle is super open en heel eerlijk geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik me prettig voelde om mezelf te zijn. Er zijn oefeningen waarbij je je een beetje de clown of kwetsbaar kunt voelen, maar Danielle haalt de zwaarte hiervan af en dat is het moment waarop je je ontspant en gaat ontdekken. Contact maken met mezelf heeft me de energie en motivatie terug gegeven die ik nodig had om betere keuzes te maken voor mezelf.’

BTW nr: NL155560852B01 / KvK nr: 74237039

+31 6 15331803

Amsterdam

©2020 by Danielle Meesters.