BTW nr: NL155560852B01 / KvK nr: 74237039

+31 6 15331803

Amsterdam

©2019 by Danielle Meesters.

BOOST JE CARRIÈRE

Van stuurloos, naar een duidelijke focus.

Wil jij je beter voelen in je werk, authentieke keuzes maken voor jezelf en meer vrijheid ervaren?

Je bent OPEN-minded en zoekt graag je grenzen op.

Je wilt ontdekken wat er nog meer mogelijk is in je carrière.

Wat levert het jou op?

- Je begrijpt wat voor jou ECHT belangrijk is.

- Een duidelijk beeld van je krachten en talenten.

- Je weet welke stappen je nu moet gaan zetten in je carrière.

- Je kunt zelfverzekerd keuzes maken voor jezelf.
 

In 4 of 6 sessies gaan we samen kijken naar wat jij wilt in je carrière, wat je kunt (waar krijg je energie van, waar ligt je kracht), en wat er praktisch mogelijk is.

Benieuwd of dit traject iets voor jou is? 

Traject 4 Sessies

Dit traject is niet voor iedereen, het traject van 4 sessies past bij je als je al stappen hebt ondernomen en het voor jou geen probleem in om uit je comfort zone te stappen. In dit traject hebben we minder aandacht voor je belemmeringen.

De prijs van dit traject is €600 incl. BTW

Traject 6 Sessies

Het traject van 6 sessies is 3 maanden. In 6 sessies hebben we de tijd om dieper in te gaan op je belemmeringen, wat je tegen houdt om bepaalde keuzes te maken.

De prijs van dit traject is €850 incl. BTW

Deze prijs is voor particulieren.

Voor zakelijke prijzen, neem contact met me op. 

 

Steven

Danielle is heel begripvol, een hele goede luisteraar en legt op het juist moment de vinger op de zere plek. Ze is heel goed in het stellen van de juiste vragen om mij te helpen verder te komen.
Het is fijn om met iemand te zitten die objectief naar me luistert en aantuurt op datgene wat ik zélf zeg, dit was echt een openbaring. Dat iemand je aanstuurt in je eigen gedachten en vooral ook je mindfucks, waardoor je jezelf nog beter leert kennen, is life changing geweest. Als je vast zit in je eigen hopes and dreams en je weet niet meer welke kant je op moet, dan kan dit traject je echt verder helpen om hieruit te komen en op zoek te gaan naar een volgende stap.

Lize

De coaching van Danielle is als een cadeautje voor mijzelf. 

Ik dacht altijd alles wel zelf op te lossen, toch liep ik ook al jaren tegen het zelfde probleem aan.

Ik besloot, -licht sceptisch-, er toch voor te gaan. Dit bleek na 1 sessie al de goede keuze. De ontspannen setting geeft me vertrouwen en met haar heldere vraagstelling komt Danielle snel tot een kern. Ze heeft het talent om gedachten en gewoonten inzichtelijk te maken waardoor ik vrijwel direct aan de slag kon met bepaalde knelpunten in mijn dagelijkse leven.

Met nog 2 sessies voor de boeg verheug ik me er nu al op de goals waaraan we werken ook echt in de praktijk te gaan brengen.

Marta

De positieve energie die je overbrengt hielp mij om weer in mezelf te geloven. Je hebt me het duwtje gegeven dat ik nodig had. Je geeft vertrouwen, bent empathisch en bent heel respectvol. Bedankt voor alles Danielle, je hebt veel impact gemaakt.

Neus

Ik wist niet hoe ver ik van mezelf af stond. Ik ontdekte dat ik helemaal niet naar mezelf luisterde, ik heb mezelf herpakt en hervond opnieuw mijn waarden en passies.
Danielle is super open en heel eerlijk geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik me prettig voelde om mezelf te zijn. Er zijn oefeningen waarbij je je een beetje de clown of kwetsbaar kunt voelen, maar Danielle haalt de zwaarte hiervan af en dat is het moment waarop je je ontspant en gaat ontdekken. Contact maken met mezelf heeft me de energie en motivatie terug gegeven die ik nodig had om betere keuzes te maken voor mezelf.’