Over mij, Danielle

5 jaar geleden liep ik vast in mijn carrière, ik verveelde me, werd niet meer uitgedaagd en had ook geen plezier meer in mijn werk. Ik had weinig energie en veel hoofdpijn. Ik had het zo naar mijn zijn gehad, zulke fijne vrienden, maar het bedrijf werd groter, onpersoonlijker en ik paste er niet meer tussen, ik hoorde er niet meer bij, zo voelde het voor mij.

Ik kreeg destijds van iemand de tip: Blijf dichtbij jezelf. Eerst snapte ik niet zo goed wat hij bedoelde, wat betekent dat? Dichtbij jezelf blijven? WIE BEN IK EIGENLIJK?

Hier begon bij mij de reis van ontdekking naar wie ik ben. Ik stopte met mijn baan en ging 3 maanden op reis, werkte in de horeca en kwam in een diep dal terecht. Ik ging weer terug in een functie werken die beter bij mijn CV paste, omdat ik het niet meer wist. Veel te lang ging ik door op een plek waar ik niet thuis hoorde, maar ik wist niet beter!

Ik las veel boeken, ging naar workshops en lezingen over persoonlijke ontwikkeling, deed mee aan een programma voor meer zelfvertrouwen. Langzaam begon ik weer meer zelfvertrouwen te krijgen en hele mooie inzichten over mezelf. Bijvoorbeeld hoe dat ik veel van mezelf wegstopte en waarom.

Toen ik besloot hulp in te schakelen van een coach vond er echt een positieve shift plaats. Ik heb mijn hele leven veel verschillende therapieën gedaan, nooit kwamen we echt tot een oplossing. Nooit had het echt een (blijvende) positieve impact op me.

Maar nu kreeg ik echt inzicht in wie ik was. Met praktische tools en de focus op het positieve, wat er allemaal WEL kan voelde ik echt hernieuwde energie. Ik ging me veel krachtiger voelen, kreeg weer vertrouwen in mezelf en in alles wat ik te bieden heb.

Dit gaf mij zo een onwijze BOOST en een gevoel van VRIJHEID. Ik had nog nooit zo sterk van binnen gevoeld wat ik hiermee moest doen. Anderen helpen, inspireren en begeleiden die vastlopen in hun werk. Iedereen die ongemotiveerd naar zijn werk gaat, onzeker is en geen idee heeft wat de volgende stap is in zijn/haar carrière helpen dezelfde vrijheid te voelen.

Ambitieuze professionals zoals ik, inspireren en begeleiden om beter inzicht te krijgen in zichzelf, dichterbij zichzelf te blijven en keuzes te maken vanuit hun kracht.

V
I
V
E

Vrijheid, vrij om te zijn wie je bent

Impuls, vertrouw op die impuls die je krijgt. Ik geef je het zetje (impuls) dat jij nodig hebt om je pad te gaan bewandelen.

Vuur, laat het vuur in jou branden, wees krachtig.

Eigenwijs, omdat ik van anders houd, eigenheid in ieder mens. Eigen wijs, je weet het zelf het beste, diep van binnen!

España zit diep in mijn hart. Het is een onderdeel van mij, ik heb er 8 jaar gewoond en het voelt als mijn tweede thuis. Het land, de leefstijl, het temperament, de zon, de taal! Soms kan ik mezelf beter uitdrukken in het Spaans dan in het Nederlands.

VIVE betekent LEEF in het Spaans. ALLES uit het leven halen is mijn motto.

Voor mij is leven je vrij voelen. Vrij om te zijn wie je bent, de beste versie van jezelf.

Leven is moeilijke keuzes durven maken omdat je diep van binnen weet dat ze je gelukkiger maken.

Leven is net dat extra stapje durven zetten, ook al is het rete spannend.

Leven is je bewust zijn van je negatieve gevoelens, je saboteurs, maar ze niet de baas laten zijn over jou.

Leven is huilen, lachen en VOELEN. Voel je angst, maar doe het toch.

 

Wees dapper, denk out of the box, wees jezelf. Omarm wie je bent, dat je anders bent is juist wat er zo mooi is aan jou.

BTW nr: NL155560852B01 / KvK nr: 74237039

+31 6 15331803

Amsterdam

©2020 by Danielle Meesters.